Loopbaanbegeleiding

Heb jij het gevoel dat je niet op de juiste plek zit? Mis je iets in je job? Weet je niet of jouw job echt bij jou past? Wil je al langer je droom achterna en weet je niet hoe?

Samen met je loopbaancoach krijg je antwoorden op deze vragen.

"Vertel ons waar jij als kind mee speelde en zo ontdekken we samen jouw KernTalenten"

De KernTalenten vormen de basis van onze loopbaanbegeleiding.

Je ontvangt als het ware een blauwdruk van jouw persoonlijkheid, die je kan raadplegen bij elk kruispunt waar je in je leven voor staat.

Met behulp van de kerntalenten ontdek je wat jou motiveert, wat jou in beweging zet, waar jouw ogen van gaan blinken... Als je in je job voldoende sterke kerntalenten kan inzetten, krijg je energie en werkplezier in de plaats.

Vervolgens gaan we bekijken wat dit nu wil zeggen voor jouw loopbaanvraag / studie of opleidingsvraag.

Onze aanpak? Ik beschouw mezelf als een rationeel persoon met een gezonde resultaatgerichte focus. Mijn focus ligt erop jou te helpen de juiste professionele keuzes te maken en jou te begeleiden in de stappen om er te geraken.

 • Jouw kerntalenten
 • Jouw Energiegevers
 • Jouw Energievreters
 • Loopbaancoaching
 • Sollicitatieadvies

Je kan bij mij terecht met of zonder loopbaancheques.

Indien je in aanmerking komt voor loopbaancheques, heb je voor maar €40,- een persoonlijke loopbaanbegeleiding van 4 uur.

Hiervoor heb ik een samenwerking uitgebouwd met het gemandateerd loopbaancentrum CoreTalents. Het is onder deze naam dat je me terugvindt op VDAB als loopbaanbegeleider. Klik door op deze link van VDAB voor alle nuttige informatie.


Als je niet in aanmerking komt voor loopbaancheques, neem gewoon even contact met me op en we bespreken jouw vraag. Vervolgens stuur ik je asap een persoonlijke offerte.Praktisch...

Hoe zit het nu met die loopbaancheques?

 • Neem vooraf gerust contact met me op, of stuur me een mailtje zodat ik jou contacteer. In een eerste telefonisch gesprek dat geheel vrijblijvend en gratis is, kom je te weten of je in aanmerking komt om te werken met de VDAB cheque. Tevens ga je na of onze loopbaanbegeleiding jou aanspreekt of niet. Jouw vraag wordt in kaart gebracht en helder gemaakt.
 • Indien je akkoord gaat met onze manier van werken en je komt inderdaad in aanmerking voor de gesubsidieerde loopbaanbegeleiding dan vraag je zelf de Loopbaancheque (LBBcheque) aan bij de VDAB.
 • Vervolgens mail je jouw cheque naar me door en dan krijg je van ons standaard online je KernTalentenvragenlijst. Deze vul je zo goed mogelijk in. Deze vormt de basis van onze verdere gesprekken.
 • In ons eerste gesprek van 2u gaan we jou in detail je blauwdruk van je KernTalenten meegeven. Hiermee krijg je informatie rond jouw sterke KernTalenten, jouw drijfveren, jouw energieboosters maar eveneens krijg je zicht op je energielekken, je potentieel en je intrinsieke motivatie. Met al deze informatie kan je reeds heel concreet aan de slag om jouw coachingsdoel in te vullen. Dat coachingsdoel gaan we dan ook samen heel helder en duidelijk maken. Je krijgt hieraan verbonden "opdrachten" mee die jou helpen heel concreet stappen te zetten.
 • In het volgende gesprek van 2u overlopen we je vragen die je nog hebt ten aanzien van het KernTalentenrapport dat je ondertussen hebt opgestuurd gekregen. We overlopen jouw opdrachten, geven tips en kapstokken mee, geven inhoud aan je persoonlijk ontwikkelplan. (POP).
 • Tot slot evalueren we samen het proces dat je hebt doorlopen, ga je eventueel nog bijsturen waar nodig en beantwoorden we nog bijkomende vragen.