Wie ben ik?

Loopbaanbegeleider in Nijlen - David Serroyen

David Serroyen
David Serroyen

17 jaar HR ervaring in coaching & training

In 2003 ben ik afgestudeerd als Bachelor Toegepaste Psychologie. Ik ben meteen gestart als consultant bij LINKING nv waar ik verantwoordelijk was voor selecties en vormingen bij een diversiteit aan organisaties en bedrijven. In 2008 wordt LINKING overgenomen door Ascento. Hier ben ik aan de slag gegaan als management consultant. Naast selecties en opleidingen, heb ik me verdiept in development centers en outplacement

In 2011 nam ik de keuze om te starten als HR Business Partner bij mijn huidige werkgever, een grote speler in de sociale en dienstverlenende sector. Ik heb me verder gespecialiseerd in coaching en coachingsmethodieken. Ik behaalde achtereenvolgens mijn aggregaat MBTI en word een erkende kerntalentenanalist. Het is de combinatie van mijn ervaring in selecties, training & coaching en mijn toegang tot een verscheidenheid aan methodieken waardoor ik Strokkur opricht. Mijn missie bestaat eruit mensen te begeleiden in het maken van de juiste loopbaankeuzes én hoe ze deze keuzes ook daadwerkelijk kunnen realiseren. 

Mijn chronologisch carriére-overzicht vind je op mijn linkedin pagina.


Strokkur verwijst naar de Ijslandse geiser. Een geiser lijkt op een plas water, maar onderliggend verhoogt de druk, begint het te stomen en te bruisen tot op het moment van eruptie. En dan plots wordt zichtbaar wat de geiser van talenten in zich heeft.