Een plek voor mijn blogs enzo. 

"Dit najaar maak ik werk van een nieuwe job". Maar voor ik het weet is het december. En dan maak ik er toch gewoon een nieuwjaarsresolutie van?

Heb jij ook na de vakantie een ongelooflijk gevoel van heimwee? Je zou uitgerust moeten zijn, maar je voelt je moe. Je hebt geen eetlust en wordt liever met rust gelaten. Kortom, je hebt een 'het kan mij allemaal niet schelen' gevoel.

Elevator Pitch

01-06-2017

Met jouw elevator pitch geef je kort maar krachtig een beeld van jezelf in ongeveer 60 seconden.

Bijna een op de drie veertigers in Vlaanderen zou graag een totaal andere job doen. Dat blijkt uit een studie van radiozender Joe in samenwerking met het onderzoeksbureau iVOX bij 1.000 Vlamingen. De aantrekkelijkste alternatieven? Een bed & breakfast uitbaten en een koffiebar openen.

Er zijn tools genoeg vandaag de dag om te weten te komen wat jouw talenten zijn. Word je daardoor een gelukkiger, energierijker, relaxer mens? Ik denk het niet.

We houden maar al te graag vast aan wat we kennen. De mens is en blijft een gewoontedier. Als er elke woensdag spaghetti op tafel staat, en nu ineens kip met rijst... Een ware hel voor ons, de gewoontedieren. Zelfs als deze gewoontes zeer oncomfortabel beginnen voelen, hebben we dát nog liever dan verandering en het onbekende.

Elk jaar opnieuw hoor je met regelmaat weer hetzelfde nieuwsbericht. Er is een groeiend tekort aan verpleegkundigen. De laatste cijfers gaan zelfs zo hard dat het jaarlijks tekort toeneemt met 3500!

Wat als je wakker wordt met €84600,- op je bankrekening en op het einde van de dag wordt deze weer weggenomen. Om de volgende dag weer wakker te worden met €84600,- op je rekening. Wat zou jij doen?

Durf!

15-02-2017

Voor iedereen die twijfelt of ze het risico wel durven nemen... Voor iedereen die twijfelt of ze het veilige pad wel zouden verlaten... Voor iedereen die gewoon een duwtje in de rug nodig hebben.

Mensen horen niet thuis in hokjes. Je kan mensen niet definiëren met één stempel, en zij die dit proberen zullen falen. Erken net wat jou uniek maakt en zo zal je verbondenheid voelen met vele anderen. Deze Deense reclame brengt dit zeer mooi in beeld! Zeker eens bekijken.