Wij aanvaarden loopbaancheques via VDAB. Voor €40,- krijg je een persoonlijke loopbaanbegeleiding van 4 uur. Meer informatie onderaan of geef me een seintje, en ik neem contact met je op.

Ontdek jouw kerntalenten

"Ken jezelf" is een sleutel tot geluk! 

Door middel van een kerntalentanalyse kom je te weten wat jouw drijft, wat jouw in beweging zet. 

Jij zegt me waar je als kind mee speelde en ik zeg jou wat jouw kerntalenten zijn!

Danielle Krekels ontdekte de link tussen je favoriete speelgoed in je kindertijd en je intrinsieke kerntalenten. Als kind heb je een onbewuste voorkeur voor bepaalde spellen of speelgoed omdat die een beroep doen op een sterke karaktereigenschap van je. Het is goed om die kerntalenten te leren kennen: daardoor kun je beter zijn in wat je doet en vergroot je je geluksgevoel. 

Na de analyse (2 uur), ontvang je een uitgebreid verslag. Dit is een ware blauwdruk van jouw persoonlijkheid. Dit kan je vervolgens raadplegen bij elk kruispunt in je leven.

Werkwijze:

  • Een standaard kerntalentenanalyse start met een korte voorbereidende online-vragenlijst;
  • Vervolgens gaan we samen de analyse in door een gesprek van 2 uren; 
  • Nadien kan je ofwel zelf aan de slag gaan met de opgedane inzichten en het verslag;
  • Of we hanteren jouw kerntalentenanalyse als een basis voor een persoonlijk coachingtraject. 

Werken op maat is hier troef!

Sollicitatietraining

Je hebt de knoop doorgehakt! Je gaat solliciteren... Maar hoe moet dat alweer? Het CV is verouderd - Wat doe ik met mijn digitale voetafdruk? - Hoe maak ik een goede motivatiebrief? - Wat is een elevator pitch? - Hoe antwoord ik nu op die typische maar lastige vragen? - Hoe stel ik mezelf best voor? ...

Terechte vragen en tegelijk geen simpele vragen om mee aan de slag te gaan. Online vind je tal van websites met informatie, maar hoe maak je nu de vertaalslag van al deze info naar een verhaal waarin je jouw eigen karakter en jouw eigen verhaal kwijt kan?

Daar kom ik ter hulp. Mijn ervaring in functies als management consultant en HR business partner hebben me jarenlang, en vandaag de dag nog steeds, aan de tafel van de interviewer laten plaatsnemen. Door de inzichten die ik zo heb opgebouwd, ben ik perfect in staat om jou voor te bereiden om de arbeidsmarkt te verkennen.

Mijn doelstelling bestaat eruit jouw eigen sterk verhaal te kunnen presenteren. Een verhaal dat de ware 'jij' op een positieve en krachtige manier laat zien.

  • CV opbouwen
  • Digitale voetafdruk
  • Jouw kerntalenten
  • Hoe kom ik over / Hoe presenteer ik mezelf
  • De technieken van de interviewer
  • De lastige vragen

Je kan bij mij terecht met of zonder loopbaancheques. 


Indien je in aanmerking komt voor loopbaancheques, heb je voor maar €40,- een persoonlijke loopbaanbegeleiding van 4 uur.
Hiervoor heb ik een samenwerking uitgebouwd met Kessels & Smit. Het is onder deze naam dat je me terugvindt op 
als loopbaanbegeleider. Klik door op deze link van VDAB voor alle nuttige informatieVDAB  


Als je niet in aanmerking komt voor loopbaancheques, neem gewoon even contact met me op en we bespreken jouw vraag. Vervolgens stuur ik je asap een persoonlijke offerte.