Loopbaan Cheerleaders

18-09-2017

"Dit najaar maak ik werk van een nieuwe job". Maar voor ik het weet is het december. En dan maak ik er toch gewoon een nieuwjaarsresolutie van? 

Komt dit je bekend voor? Begrijpelijk én menselijk. We willen vaak wel veranderen, maar dit vraagt tijd, energie en doorzettingsvermogen. En daar hebben we met z'n allen vaak te weinig van.

Maar ik deel graag met jullie mijn gouden tip

Stel je eigen cheerleading-team samen.

Wil je jouw loopbaan een nieuwe wending geven? Dan ben ik ervan overtuigd dat je sneller succes boekt als je hierin begeleid én gemotiveerd wordt.  Het motiveren doen jouw vrienden en familie. Voor het begeleiden kan je beroep doen op een ervaren loopbaancoach. Met andere woorden: Stel je eigen cheerleading-team samen!

Eén van de belangrijkste motivatoren om tot actie over te gaan met je eigen doelstellingen is immers deze te delen met vrienden. Hoe meer mensen je erover vertelt, hoe groter de sociale druk. En hoe gemotiveerder jij bent om wel degelijk stappen te zetten.

Een loopbaancoach begeleidt je dan weer door samen met jou een persoonlijk ontwikkelingsplan uit te werken. Op deze manier heb je een leidraad om mee aan de slag te gaan en gerichte stappen te zetten naar je uiteindelijke doel. Als loopbaancoach help ik je door richting te geven, je voor te bereiden op gesprekken, je zelfinzicht te geven in wie je bent en wat jou drijft.

Door cheerleading blijft het misschien wel jouw persoonlijke doelstelling, maar sta je er niet alleen voor!

Zoek je nog een loopbaancoach als lid van jouw cheerleading team? Geef me een seintje, en ik sta vol enthousiasme klaar om te cheeren!