"Het was enorm leerrijk. Ik heb heel veel concrete tips meegenomen om zelf aan de slag te gaan"

"Ik had nooit zoveel nuttige feedback verwacht! David is een open, authentieke coach die een ideaal klankbord vormt voor mij en meedenkt zodat ik nu mijn loopbaan op een gefundeerde en strategische manier verder kan uitbouwen. Zijn persoonlijke en oprechte aanpak deed me onmiddellijk comfortabel voelen."

Ik heb enorm veel gehad aan de gesprekken. David heeft duidelijk kennis van zaken en weet deze op een aangename manier over te brengen, zonder hierbij te pushen maar steeds afgestemd op mijn bedenkingen of behoeftes op dat moment. Ik voel me zeer gehoord en gewaardeerd. 

"David creëert een aangename sfeer waar je tegelijk uitgedaagd wordt om uit je comfortzone te treden."

"De kerntalentenmethodiek gaf me een bevestiging van mijn zelfbeeld, maar tevens enkele verrassingen om mee aan de slag te gaan."

"Een sterke methodiek om mijn loopbaan terug in eigen handen te nemen"

"Ik ben met een zeer goed gevoel naar huis gereden en heb nu eindelijk hoop dat ik een stabiele job ga vinden die bij mij past en waarmee ik gelukkig kan worden"

"Ik was heel erg onder de indruk van de accuraatheid en bruikbaarheid van de KernTalenten methode. Ons gesprek heeft me ertoe aangezet om de opleiding te volgen, en ik mag mij nu zelf erkend KernTalentenanalist noemen.  Nogmaals bedankt voor jouw analyse, het heeft me echt op weg geholpen om beter te weten waar ik naartoe wil!"

"Tijdens de loopbaanbegeleiding heeft David me sterk een spiegel voorgehouden waardoor ik sneller in actie geschoten ben"