Doe het zelf

Heb je zin in een volgende stap in je loopbaan? Voelt je job vandaag niet meer op je lijf geschreven? Of voel je de nood om eens te veranderen? 

Ik geloof als loopbaanbegeleider sterk in het feit dat jij aan het stuur van je eigen loopbaan zit. Je kan zelf bepalen óf, wanneer én hoe je stappen zet. Al is een beetje hulp hierin soms goed meegenomen. Deze doe het zelf-pagina biedt tools aan mensen die hun loopbaan in eigen handen willen nemen.

Voor Wie?

Iedereen kan gebruik maken van deze doe het zelf-tools. Al wat je nodig hebt is goesting om te investeren in jezelf.

Tools

Deze doe het zelf tools vragen heel wat ZELF verantwoordelijkheid over wat je wel en niet wilt. Uit ervaring weet ik dat hierover in gesprek gaan met anderen kunnen helpen om jouw perceptie te verdiepen en verbreden. Mijn tip is dan ook om een buddy te zoeken waarmee je ongeremd kan sparren over jezelf, je talenten, je ambities, je loopbaandoelen, ...

Ook VDAB biedt een aantal zelf tools aan:

Wat als je toch meer begeleiding zoekt?

Weet je niet goed hoe je hieraan moet starten? Loop je vast in de doe het zelf-tools? Of vind je het gewoon motiverend als je met iemand van gedachten kan wisselen? Vraag dan gerust een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Als loopbaanbegeleider kan ik zeker helpen. Met VDAB loopbaancheques krijg je minimum 4 uren professionele begeleiding bij het nadenken over je loopbaan.