Wij aanvaarden loopbaancheques via VDAB. Voor €40,- krijg je een persoonlijke loopbaanbegeleiding van 4 uur. Meer informatie onderaan of geef me een seintje, en ik neem contact met je op.

Loopbaanbegeleiding

Een job die je graag doet. Waar je met plezier energie insteekt én ook uithaalt. Samen zoeken we antwoorden op jouw studie- en/of loopbaanvragen!

De kerntalenten vormen de basis van de loopbaanbegeleiding.

Jij zegt me waar je als kind mee speelde en ik zeg jou wat jouw kerntalenten zijn!

Je ontvangt als het ware een blauwdruk van jouw persoonlijkheid, die je kan raadplegen bij elk kruispunt waar je in je leven voor staat.
Met behulp van de kerntalenten ontdek je wat jou motiveert, wat jou in beweging zet, waar jouw ogen van gaan blinken... Als je in je job voldoende sterke kerntalenten kan inzetten, krijg je energie en werkplezier in de plaats.

Vervolgens gaan we bekijken wat dit nu wil zeggen voor jouw loopbaan of studievraag.

Als een van nature kritisch persoon wat betreft persoonlijkheidsvragenlijsten - heeft deze methodiek me echt verrast door zijn laagdrempeligheid, accuraatheid en positivisme.

Mijn aanpak? Ik beschouw mezelf als een rationeel persoon met een gezonde resultaatgerichte focus. Mijn focus ligt erop jou te helpen de juiste professionele keuzes te maken en jou te begeleiden in de stappen om er te geraken.

 • Jouw kerntalenten
 • Jouw Energiegevers
 • Jouw Energievreters
 • Loopbaancoaching
 • Sollicitatieadvies

Ontdek jouw kerntalenten

"Ken jezelf" is een sleutel tot geluk! 

Door middel van een kerntalentanalyse kom je te weten wat jouw drijft, wat jouw in beweging zet. 

Jij zegt me waar je als kind mee speelde en ik zeg jou wat jouw kerntalenten zijn!

Danielle Krekels ontdekte de link tussen je favoriete speelgoed in je kindertijd en je intrinsieke kerntalenten. Als kind heb je een onbewuste voorkeur voor bepaalde spellen of speelgoed omdat die een beroep doen op een sterke karaktereigenschap van je. Het is goed om die kerntalenten te leren kennen: daardoor kun je beter zijn in wat je doet en vergroot je je geluksgevoel. 

Na de analyse (2 uur), ontvang je een uitgebreid verslag. Dit is een ware blauwdruk van jouw persoonlijkheid. Dit kan je vervolgens raadplegen bij elk kruispunt in je leven.

Werkwijze:

 • Een standaard kerntalentenanalyse start met een korte voorbereidende online-vragenlijst;
 • Vervolgens gaan we samen de analyse in door een gesprek van 2 uren; 
 • Nadien kan je ofwel zelf aan de slag gaan met de opgedane inzichten en het verslag;
 • Of we hanteren jouw kerntalentenanalyse als een basis voor een persoonlijk coachingtraject. 

Werken op maat is hier troef!

Sollicitatieadvies

Je hebt de knoop doorgehakt! Je gaat solliciteren... Maar hoe moet dat alweer? Het CV is verouderd - Wat doe ik met mijn digitale voetafdruk? - Hoe maak ik een goede motivatiebrief? - Wat is een elevator pitch? - Hoe antwoord ik nu op die typische maar lastige vragen? - Hoe stel ik mezelf best voor? ...

Terechte vragen en tegelijk geen simpele vragen om mee aan de slag te gaan. Online vind je tal van websites met informatie, maar hoe maak je nu de vertaalslag van al deze info naar een verhaal waarin je jouw eigen karakter en jouw eigen verhaal kwijt kan?

Daar kom ik ter hulp. Mijn ervaring in functies als management consultant en HR business partner hebben me jarenlang, en vandaag de dag nog steeds, aan de tafel van de interviewer laten plaatsnemen. Door de inzichten die ik zo heb opgebouwd, ben ik perfect in staat om jou voor te bereiden om de arbeidsmarkt te verkennen.

Mijn doelstelling bestaat eruit jouw eigen sterk verhaal te kunnen presenteren. Een verhaal dat de ware 'jij' op een positieve en krachtige manier laat zien.

 • CV opbouwen
 • Digitale voetafdruk
 • Jouw kerntalenten
 • Hoe kom ik over / Hoe presenteer ik mezelf
 • De technieken van de interviewer
 • De lastige vragen

Je kan bij mij terecht met of zonder loopbaancheques. 


Indien je in aanmerking komt voor loopbaancheques, heb je voor maar €40,- een persoonlijke loopbaanbegeleiding van 4 uur.
Hiervoor heb ik een samenwerking uitgebouwd met Lisarn. Het is onder deze naam dat je me terugvindt op 
als loopbaanbegeleider. Klik door op deze link van VDAB voor alle nuttige informatieVDAB  


Als je niet in aanmerking komt voor loopbaancheques, neem gewoon even contact met me op en we bespreken jouw vraag. Vervolgens stuur ik je asap een persoonlijke offerte.


Praktisch... 

Hoe zit het nu met die loopbaancheques?


Praktisch... 

Hoe zit het nu met die loopbaancheques?


 • Neem vooraf gerust contact met me op, of stuur me een mailtje zodat ik jou contacteer. In een eerste telefonisch gesprek dat geheel vrijblijvend en gratis is, kom je te weten of je in aanmerking komt om te werken met de VDAB cheque. Tevens ga je na of onze loopbaanbegeleiding jou aanspreekt of niet. Jouw vraag wordt in kaart gebracht en helder gemaakt.
 • Indien je akkoord gaat met onze manier van werken en je komt inderdaad in aanmerking voor de gesubsidieerde loopbaanbegeleiding dan vraag je zelf de Loopbaancheque (LBBcheque) aan bij de VDAB. 
 • Vervolgens mail je jouw cheque naar me door en dan krijg je van ons standaard online je KernTalentenvragenlijst. Deze vul je zo goed mogelijk in. Deze vormt de basis van onze verdere gesprekken.
 • In ons eerste gesprek van 2u gaan we jou in detail je blauwdruk van je KernTalenten meegeven. Hiermee krijg je informatie rond jouw sterke KernTalenten, jouw drijfveren, jouw energieboosters maar eveneens krijg je zicht op je energielekken, je potentieel en je intrinsieke motivatie. Met al deze informatie kan je reeds heel concreet aan de slag om jouw coachingsdoel in te vullen. Dat coachingsdoel gaan we dan ook samen heel helder en duidelijk maken. Je krijgt hieraan verbonden "opdrachten" mee die jou helpen heel concreet stappen te zetten.
 • In het volgende gesprek van 2u overlopen we je vragen die je nog hebt ten aanzien van het KernTalentenrapport dat je ondertussen hebt opgestuurd gekregen. We overlopen jouw opdrachten, geven tips en kapstokken mee, geven inhoud aan je persoonlijk ontwikkelplan. (POP).
 • Tot slot evalueren we samen het proces dat je hebt doorlopen, ga je eventueel nog bijsturen waar nodig en beantwoorden we nog bijkomende vragen.